Pagini

duminică, 3 aprilie 2011

Cum fu cu pernele la World Pillow Fight Day

The Urban Playground Movement este o tentativă de a transforma spațiul public într-un living urban, pentru a combate pasivitatea și absența spiritului civic într-o epocă din ce în ce mai puternic marcată de contactele virtuale și un cotidian stăpânit de rutină. Bătaia cu perne, cu baloane de săpun sau cu bezele, goana după un steag, labirintul din cearșafuri sau fotografierea fotografului care fotografiazp fotograful care... sunt câteva dintre jocurile inventate la Toronto de Lori Kufner și Kevin Bracken.
Pe 2 aprilie a fost Ziua Mondială a Bătăilor cu Perne. Care nouă, la Köln, cam așa ne-a fost:



Mulțumim (adică Laurențiu și cu mine) găștii alb-violet de la Düsseldorf, în special lui Alin Meceanu, fără de care nu am fi știut de eveniment și de la care gașcă așteptăm pozele lor faine făcute la nebunia de ieri! Să se trezească, mai întâi, după ce azi noapte - în vreme ce alții munceau - au bălăurit pe la Noaptea Muzeelor din orașul lor în care nu se bea Kölsch!

PS: s-a răs; s-a râs mult; s-a râs în plină stradă, în plin centrul unei metropole de un milion de locuitori și câteva mii bune de turiști, în ușa uneia dintre cele mai impresionante biserici din lume; cât de subversiv e asta?
 :)

PPS: o parte din fotografiile noastre sunt aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu