Pagini

vineri, 18 septembrie 2009

Ca să nu mă mai enervez pe unii dintre rămaşii speciali acasă...

Mă enervează rău de tot Ioana. Cred că v'am mai spus că se trezeşte să'mi spuie că am depăşit viteza legală fix când - vrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm - a trecut unul cu 200 pe lângă mine.
OK. N'am s'o strâng de gât, că uneori chiar mă scoate acolo unde vreau s'ajung. Şi dacă mă cred mai deştept decât ea scoate un "ÎNTOARCEŢI-VĂ!" crispat, da' crispat rău de tot.

Alta'i, însă, buba, acum
M'am învăţat cu semafoarele care mă aşteaptă pe roşu dar îmi dau verde când m'am apropiat de ele la vreo zece metri. Nişte dungi transversale plasate pe asfalt îl avertizează pe dăşteptul de semafor că vin - vin IO, da? - şi semaforul se conformează, clar, Bănele?
Mai naşpa, însă, e că sunt şi semafoare invers. Când se face că'i verde şi'mi zic "ia s'o calc, frate, să'l prind", hop, se face roşu. Frânez, scot din viteză, maşina dă să se oprească şi, hop (iar hop, alt hop) se face verde la loc.
Acuma, de când am învăţat semafoarele care fac aşa, mai că'mi vine să mă joc puţin cu coloana, să sar puţin peste viteza legală, să se puie roşu, să'i oprească pe cei din faţa mea... Că prea le merg toate plictisitor de ca pe roate!

Well, ce nu am înţeles eu este dacă azi, când a sclipit blitz-ul radarului, a făcut'o pentru mine sau pentru cel din faţa mea. Că Ioana nu îmi mai spusese de ceva vreme c'aş fi depăşit viteza legală...
Şi: dacă'i pentru mine, ce se va întâmpla? S'o duce amenda la Butimanu?

4 comentarii:

  1. Eu am trecut pe Kate (ce tradare!) dar tanara mea sotie il prefera pe James. (Ce ma fac?) Ca intelect insa... sint si ei tot cam pe la nivelul Ioanei, din pacate. :)

    P.S.: Am o fotografie luata special pentru tine. O voi posta cam-in-cateva-zile.

    pupa Shoni la tine

    RăspundețiȘtergere
  2. domnule, domnule... fain de dumneavoastră că daţi de veste! să ştiţi că pe feisbuc refacem, din când în când, spam-iade a la 360!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca mai doriti vesti bune, ne-am tras si un set de inele, precum si nume, matching. Si-am fost si prin lume timp de aproape o luna, pentru a sarbatori evenimentul.

    Cat despre viitor, sper ca pomul de iarna sa-l infigem deja in ceva sol mai propice. Dar pana atunci, mai sunt de finalizat putin non-afacerile de pe meleagul natal, care-i pe cale sa devina nimic mai mult decat atat.

    Poate om bea si o cafea mai apoi, undeva pe harta. Punem un deget virtual si expat. Oriunde. Macar la anu'.

    RăspundețiȘtergere