Pagini

duminică, 25 octombrie 2009

Postare în care mă chinui tare să nu generalizez

Nici nu ştiu cum să scriu această postare dar vreau să îi urez de bine pe cei câţiva care mi'au cerut prietenia pe Facebook şi au primit'o după care au început să mă invite, comasat în lista lor de spamabili, la diverse petreceri în văgăuni din Bucureşti.

Idiotule, de fapt idioţilor, cât de greu e să citeşti rubricuţa aia în dreptul căreia scrie current location? Asta e una. A doua - zice aşa:

Diseară de la 10

zemos, intri cu-n mic catabasis pe prima la stânga după ce-ai trecut de poarta de fier. din lipscani, că pe blănari e închis.


frişcă fresh!


Păi, hm, cine, pana mea, suntem noi doi şi unde naiba's şireturile alea de care ne'am tras? Că vreau să'mi bicuiesc dorsalu', să'mi intre bine la cap şi să nu mă mai înhăitez cu te-miri-cine...

Hai, pe bune, acum, asta vă învaţă la şcoala aia de piari? Sau nici măcar n'ai făcut şcoala?

Păi mai dă'o dracului de ţară plină de autodidacţi şi pricepuţi la toate, de d'ăia care vor să îşi impresioneze şefii da' n'au habar să facă un lucru bun şi'n vreme ce alţii muncesc se ocupă cu a raporta recolte-record la cultura păioaselor între două pupăciuni printre buci, că d'aia a ajuns România unde'a ajuns.

Un comentariu:

  1. Chiar azi am primit un email de la un piar, care ma anunta ca s-a terminat Festivalul de muzica veche Bucuresti. Pacat ca a uitat sa-mi dea mail inainte, sa-mi spuna ca incepe.

    RăspundețiȘtergere