Pagini

luni, 14 decembrie 2009

Ştirile de mâine. Şi de ieri. Şi de răspoimâine. Şi dintotdeauna, iarna.

Dacă doriţi să reascultaţi...


Iarna şi frigul şi-au dat mâna şi se instalează cu arme şi bagaje în toată ţara. Vremea rea şi-a trimis deja buzduganul în Pasul Tihuţa din Bistriţa, unde se circulă cu greu din cauza ninsorii abundente, a stratului de zăpadă depus pe carosabil şi a viscolului. Şi în Harghita, în pasul Bucin, a început să ningă iar drunarii fac faţă cu greu situaţiei. Şoferii blocaţi au partea lor de vină: nu s-au pregatit de iarnă.

Vox şofer: "Ce să face, doamnă? Iarnă... Greu, că a picat zăpadă, ne-a luat prea repede, dacă ştiam stăteam acasă".

Zăpada a dat peste cap traficul pe mai multe drumuri din ţară, unde s-a circulat în condiţii de iarnă. Pentru că maşinile nu au avut cauciucuri de iarnă, s-au produs zeci de tamponări în lanţ. Şoferii au dat navală în service-urile auto.

Prima ninsoare consistentă a paralizat urbea.

Vox viceprimar: "Sunt nemulţumit cum au intervenit agenţii noştri. Am făcut planificări dar nu a fost respectate. Vom declanşa o anchetă şi care e responsabili vor plăti".

Vox director regie urbană: "Agregatele au fost scoase preventiv dar utilajele de deszăpeăire nu au putut opera din cauza maşinilor parcate".

Poliţia rutieră recomandă prudenţă.

Vox agent circulaţie: "Conducătorii auto trebuie să respecte regulile minime de circulaţie pentru că nu avem posibilitatea să intervenim rapid. Să degajeze drumurile şi să păstreze distanţa regulamentară în trafic".

Pe aeroportul Băneasa, mai multe curse...




Later edit: v'am zis?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu