Pagini

miercuri, 3 martie 2010

Astăzi e ziua taaaaaaaaaa

Bunicuţa împlineşte azi o vârstă. Unii spun că aleargă, acasă, pe bandă (pentru că banda de la partid, a comentat Dan Ghemeş, ar fi ocupată cu & de cumetrii, cu nea Viorel). Alţii, mai păcătoşi, spun că banda aia care îl menţine în formă pe nea Nelu nici măcar n'ar fi acasă. Oameni răi... să'i facă aşa ceva doamnei Nina!

Cu o zi înainte de aniversare, prietenul Liviu Iolu mi'a trimis un mesaj. Era şi Bunicuţa cu 20% mai tânăr, mai energic, mai virulent. Mai prostănac?

Subject: surpriza:))

Uite, cautam prin arhiva mediafax si am gasit asta. S-ar putea sa-ti placa :))

Joi, 5 mai 1994 / 21:32:00

Ion Iliescu: "Realitatea românească este mai complicată decît o prezintă "Deutsche Welle"

BUCUREŞTI (MEDIAFAX)

Preşedintele Ion Iliescu a calificat postul de radio german "Deutsche Welle" ca "răutăcios" în ceea ce priveşte prezentarea realităţilor româneşti. Într-un dialog cu reprezentanţii mass-mediei germane, preşedintele Iliescu s-a plîns de "deformarea realităţilor, prezentarea unilaterală sau, deseori, deformată a lucrurilor la care se pretează , întrebîndu-se ". "Realitatea românească este mai complicată decît o prezintă , iar abordarea acestui post de radio suprinde prin atitudinea neobişnuită şi răuvoitoare", a apreciat preşedintele Ion Iliescu. Explicaţia pe care şeful statului român o găseşte în această privinţă a fost următoarea: "se pare că la originea acestor interpretări sînt tot români de-ai noştrii, care lucrează la acest post de radio şi care se postează pe poziţii politice unilaterale deci subiective, neobiective, lucru care nu slujeşte postului de radio la care lucrează".

Un comentariu:

  1. Cristi, zic :îşi sărbătoreşte ziua de naştereîn libertate. Păcat, de noţiune !

    RăspundețiȘtergere