Pagini

marți, 6 aprilie 2010

Lăsăm mortul să plângă?

Mărturisesc: am fost cam moleşit neuonal, zilele astea.
Ştirea, e drept, am auzit'o. M'am înfuriat niţel şi'am revenit la cele casnice.
Acum, însă, înainte de a ieşi să desţelenesc bicicleta, m'am gândit să pun şi eu niţel răsaduri de scandal, pen'că s'au dat la liber prin târg ceva mai devreme.
Deci: ne mobilizăm din nou?

PS: dacă n'aţi sesizat, e vorba despre Bunicul; bunicul oricui; poate al nostru!

PPS: vorbim despre Republica Oltenia, unde se dă ştim-noi-ce la tot cartierul!

3 comentarii:

  1. Pfffff... Tricky subiectul. Din traire interioara, eu sunt din categoria "Justitie cu parul" - insa am o scuza: as putea sa-mi fac dreptate asa. Intr-un caz (mai mult sau mai putin) similar, eroul meu prefarat e Harry Brown.

    In schimb, in situatia de la Craiova... E o jungla out there, peste tot: fie in Liverpool, fie in Bruxelles, fie in Paris, fie in Craiova. Scene de genul asta se tot intampla si se vor mai intampla. Solutia? O justitie functionabila? Hmmm... Aici? Hmmm... In Romania, uitam repede. Hai sa punem un pariu: peste sase luni, toate stirile despre cazul asta vor fi vechi de sase luni. Sad.

    RăspundețiȘtergere
  2. On the other hand, am vazut la stiri ca in familia batranului era un jandarm (sau politist), asa ca se prea poate ca justitia sa-si faca treaba. Ramane de vazut care este continuarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. am mai zis'o: sunt curios dacă fudulia naţională în cazul anonimului Librescu se va converti în ceva la a treia staţie de intercity

    RăspundețiȘtergere