Pagini

joi, 30 decembrie 2010

Calendarul jurnalelor TV 2011 (revăzut & readăugit)

Ianuarie: aglomeraţie la Băneasa, şosele blocate, circulaţie bară la bară pe Valea Prahovei; ninsori prin surprindere. Începe perindarea specialiştilor în sfârşitul lumii. Bote comentează ţinuta vip-urilor la revelion.
Februarie: geruri şi să fim buni de ziua îndrăgostiţilor, ninge iar. Cum ne petrecem ultimul an dinaintea sfârşitului lumii. Bote se duce la baie.
Martie: se deschide sezonul ameninţărilor cu proteste de stradă şi vin topelile de zăpadă cu viituri, y compris pantofi cu toc la sinistraţi. Mărmureanu prevesteşte sfârşitul lumii. Bote se întoarce de la baie pentru a sărbători 8 martie.
Aprilie: o ţine cu Tatulici şi plantat copaci & bude ecologice; continuă ameninţările sindicale; inundaţii.
Mai: o să fim mai buni de paşte fiecare pe unde apucă fericit cu colebil. Bote se sparge în ouă.
Iunie: bacalaureate şi preţuri mai mici la bulgari. Bote lansează colecţia de slipuri pentru Poponeţ.
Iulie: ţânţari; seceta de la Dolhasca şi live-uri de pe plajă; coduri galbene şi 45 de grade la umbră, circulaţie bară la bară pe Valea Prahovei; eventual un live de la vama Nădlac. Bote comentează cum stau slipurile lui pe poponeţele vip-urilor. Şi Bote e în reluare.
August: începe cu continuarea live-ului de la Nădlac, continuă cu începutul reluărilor din iulie, că's şi editorii pe plajă, nu doar reporterii, circulaţie bară la bară pe Valea Prahovei. Şi Bote să bară la bară - sau merge la ştangă.
Septembrie: viiturile de toamnă, preţul caietelor şi pixurilor. Bote lansează colecţa pentru elevii din Dorobanţi.
Octombrie: aviara la viermii de mătase, moţiuni, mafia locurilor din cămine. Bote cultivă viermi pentru mătase.
Noiembrie: moţiuni şi primele reclame cu căciuliţă roşie; gripă. Sursa You Tube este folosită pentru a învăţa ce trebuie să ştim şi facem înainte de sfârşitul lumii. Nu vă speriaţi, nu va lipsi nici Bote.
Decembrie: Ştefan H, Ştefan B, live-uri de la casele supermarketurilor aglomerate; circulaţie bară la bară pe Valea Prahovei; să fim mai buni şi la mulţi ani cu dicarbocalm. Bote ne învaţă cum să ne'mbrăcăm de sfârşitul lumii.

Later edit: în italic sunt sugestiile din public; lista rămâne deschisă.

Un comentariu: