Pagini

miercuri, 19 mai 2010

Iubirea, Băsescule, e un lucru foaaarte mare...

M'am uitat în stânga şi'n dreapta, am tras cu ochiul , m'am lămurit da' nu foarte tare şi'ntr'un final am observat că încă mai există oameni care, fără să se numească Pora sau TRU, continuă să le ia apărarea lui Băsescu & Boc! Oameni care se luptă din răsputeri pe forumuri să scoată comunismul din capul nostru de idioţi care nu'nţelegem, tu'ne'ar naţia să ne alea alea, că peste tot e criză şi că Boc e la guvernare de numai un an jumate şi n'avea cum să aducă ţara în halul în care este, mai ales că, presupun, el fiind şi aşa mic nici nu poate să facă atâta efort...

Şi'apoi, ce, credem că dacă venea altu' făcea mai bine? Omu' ăsta, Băsescu, săracu', şi'o ia pentru că vrea să astupe găurile făcute de alţii înaintea lui, săracu' om!

Iar voi, ăia care aţi ieşit în stradă, să vă fie ruşine că l'aţi făcut să se ruşineze pe românul ăla căruia i s'a făcut ruşine de rădăcinile sale româneşti, acolo, unde trăieşte el acum. Neam fără valori morale care eşti, neamule! Şi fără respect! Şi care înjuri! Pe cine, mă, neamule? Pe Băsescu? PE BĂSESCU? Ăla care te'a pus pe hartă şi a pus după gratii nişte oameni importanţi care au furat de au rupt? Pe el îl înjuri, mă? V'a pus pe hartă, neamule, înţelegi? Pe hartă! Şi a pus cărţile pe masă, înţelegi, neamule? Pe masă sau pe faţă, că's mai multe variante.

Te plângi că n'ai bani da'nchiriezi autocare şi imprimi tricouri şi să faci şepcuţe!

Babuinilor, şpaga electorală aţi luat cu două mâini, de fapt, chiar cu AMÂNdouă, şi acum înjuraţi când e s'o daţi înapoi, ţopârlanilor! Ăsta e nivelul neamului!

Ca să vezi cine dă (cenzurat) preşedintelui României!


* Acest text nu este un pamflet şi nu trebuie tratat ca atare. Acest text este o revistă a forumiştilor, conţinând decupaje din comentariile apărute pe net în timpul şi după mitingul din Piaţa Victoriei. Da, ei îl mai iubesc pe Băsescu. Sincer. Da, ei îl mai apără pe Boc. Sincer. La o adică, ei - cât se poate de sincer - chiar cred că suntem o naţiune de misogini incapabili să acceptăm că unei femei frumoase nu îi este imposibil să aibă succes profesional.

Un comentariu: