Pagini

marți, 11 octombrie 2011

Bravosport. Pentru că ești ceea ce meriți!

N-am urmărit povestea cu baschetbalistul american dar mi-au ajuns pe la ureche tentativele de mușamalizare a cazului. Nu am inventat noi, românii, frățiile locale. În Bible Belt-ul american e plin de comunități în care un șerif cu poftă de sânge execută cu un sadism desăvârșit ordinele primarului intransigent și habotnic, etalon de moralitate în public dar, vai...


Avem și noi așa ceva. Ai noștri nici măcar nu își mai camuflează „vai”-ul. Tentativa de a mușamaliza crima de la Giurgiu este simptomatică pentru ceea ce s-ar putea numi „cauza decesului” unei națiuni și, mai ales, a statului acesteia.

Știu că nu pare a avea vreo legătură dar sunt fan Sportsdirect.com. Au prețuri mici, din când în când chiar obraznic de mici - nu doar în Picadilly Circus, la Londra, ci peste tot pe unde își deschid filiale. De exemplu, la Eupen (acolo unde, într-o benzinărie belgiană care vinde carburant olandez, o vânzătoare bosniacă vorbind limba germană încasează în bani europeni contravaloarea motorinei cumpărate de un șofer român pentru mașina lui fabricată într-un oraș flamand de un producător suedez cu patroni chinezi).

Aflu că Sportsdirect are o surioară mai mică în România. Bravosport.ro îi zice. Aceleași produse. Cool, zic. Cool pe dracu'. Prețurile sunt cel puțin duble. Cum, de altfel, se întâmplă cu mai toate descinderile retailerilor occidentali în România. O fi, într-adevăr, nenorocita aia de țară la capătul lumii, unde nici Dumnezeu, cu toți ochelarii pe care și i-ar putea pune, nu mai distinge nimic, dar nici că s-ar strădui cineva să o vâslească mai spre la vedere.

Antreprenorul care a adus Sportsdirect în România este un imbecil. Nu doar pentru că a pus prețurile pe care le-a pus ci și pentru că a intrat cu bocancii în logică pe site-ul de prezentare (sau e magazin online?). Sigur, nu el a scris Adidași Reebok sau Adidași Nike pe site - dar când te înconjori de semianalfabeți, ai ce meriți. Și ești ceea ce ai.



Degeaba mai vii pe urmă și te lauzi.

Legătura dintre începutul acestei postări și continuarea ei poate fi sportul. Dar nu e.

27 de comentarii:

  1. „cauza decesului” unei națiuni și, mai ales, a statului acesteia”
    Statul este decedat, natiunea este in conservare. Ea oricand isi poate construi un stat

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. am cumparat si eu de la ei 2 camasi (Lee Cooper cica ,7 lire in Anglia ,110 ron aici)dintre care una a venit gresit iar calitatea acestora este jalnica,pa sait scrie 50/50 bumbac poliester si este 85 poliester,este ca o panza de sca si la finisaje si la aspect,jur ca nici la coasa nu as purta-o,cele turcesti din targ sunt mult mai bune,nu stiu daca si celelalte produse mai scumpe (adidas,nike etc..)sunt la fel dar teapa mai mare ca asta nu am luat sincer,in rest sunt prompti iar de recuperarea banilor o sa va spun mai tarziu daca voi rezolva ceva

      Ștergere
    2. ciudat, chiar crezi ca cei din Anglia vand produse de calitate slaba?... nu cred. Eu de vreo 3 luni iau de la ei si pana acum n-am avut probl.. depinde si de "fitele" fiecaruia

      Ștergere
  3. cine a mai cumparat de la ei ? am facut si eu o comanda si voi posta dupa ce o voi primi.

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce scri in acest articol ca este gresit „Adidași Reebok” sau „Adidași Nike” ? Te rog mult sa ne spui cum se scrie corect. Comand de 3 ani de pe acest site si nu am fost niciodata tratat cu asa importanta. Eu spun BravoSport.RO !

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am cumparat niciodata de la ei,este adevarat preturile in comparatie cu Sportdirect sunt mai mari:(..dar am gasit pe fb pagini gen :Haine Anglia unde au produse de acolo mai ieftine
    https://www.facebook.com/haine.anglia.52

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sport Direct nu au venit in Romania, ci sunt firme care le cumapra de la Sportdirect cu un oarece discount si ceva avantaj la transport si revand aici. Preturile nu sunt duble http://goo.gl/0yJnwc dar evident sunt mai mari (taxe mai mari).

      Ștergere
  6. Vreau sa comand o pereche de ghete de fotbal de la ei. Ce ma sfatuiti sa comand sau nu?
    A mai comandat cineva asemenea produse de la ei? Si daca da daca sunt sunteti multumiti de produse.
    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poti sa comanzi cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu imi cumpar direct de pe sportsdirect prin https://www.facebook.com/ShoppingAnglia. Daca te intelegi cu omul iti lasa la comision si sub pretul afisat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!
      As vrea sa comand de pe sportdirect.In ce conditii se poate face?

      Ștergere
  9. Bravosport.ro nu da factura, bon si certificat de garantie. Sunt niste tepari foarte nesimtiti care mint clientii si fura statu roman.
    Am comandat de la ei o data si am vrut sa returnez produsele comandat dar cer care raspunde la telefon fiind un DOBITOC a inceput sa tipe si sa faca ca un mascarici k el nu poate da banii inapoi daca vreau sa-mi comand un alt produs. Deci nu cumparati de pe Bravosport.ro sunt niste dobitociiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  10. Cam in cat timp ajung comenzile de la ei?

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ca n-am luat nimic de la ei ! Am facut comanda , dar nu mi-au procesat-o pentru ca , vezi Doamne, nu am 2 telefoane! Cred ca de fapt era vorba de cu totul si cu totul de altceva! Cred ca vreo "prostioara " care nu le-a iesit... Nu faceti greseala sa cadeti in plasa unor astfel de "comercianti"!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am sunat la nesimtitii astia cu Bravosort nici nu raspund la telefon intra casuta ..asta inseamna ca sunt seriosi sunt TEPARI NU CUMPARATI

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu inteleg de ce va complicati sa cumparati de la niste nenorociti ca bravosports, care au preturile duble la aceleasi produse , cand puteti cumpara direct din UK de la firma mama. Simplu plata cu card, cost transport in Ro in functie de greutate colet max 24 Lire, in 5 zile vine curierul DHL la usa. Sunt la a 5-a )comanda... fuck bravosport !

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand ai primit comanda de pe sportsdirect ti-a cerut TVA-ul de 24%? :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Seriozitatea bravosport este cel mai bine dovedita de cum au inteles sa-si descrie produsele, prin google translate. In fine imaginea pe care o transmit e ca niste smecheri care intermediau comenzi da pa site-uri da afara si-au facut site. Intentionam sa comand ceva de la ei, dar pana la urma am comadat de pe amazon.uk. Si pentru desteptul care vrea sa fie ironic, la comenzile din UE nu se plateste TVA de 24% la primirea produsului in tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca au preturile mult mai mari decit in Anglia sint de acord,dar cum tiganii domina comertul in tara nu o sa vedeti niciodata un pret cit de cit corect.Ferice de cei care pot cumpara direct de la sursa( Sportsdirect.com)

      Ștergere
  16. oameni buni , nu cumparati de pe bravosports , siteul lor e doar un paravan catre sportsdirectsi mmdirect , oamenii astia nu au nimic pe stoc , voi comandati pe bravosports , si ei la radul lor le comanda din anglia

    RăspundețiȘtergere
  17. Corect se spune PANTOFI SPORT . Adidasi este un cuvint inventat care se trage din firma ADIDAS . Deci nu poti spune adidasi nike, este ca si cum ai spune la o firma de masina BMW OPEL deci ori e BMW ori e OPEL ?

    RăspundețiȘtergere